Ring til os på: 70 26 11 07

 

Elegante og stilrene garageporte med dybe frisefyldninger, der kombinerer det smukke, klassiske udtryk med stålets sikkerhed og slidstyrke.

De enkelte lameller er udført som sandwichkonstruktion. Den indvendige og udvendige portplade består af varmgalvaniseret stålplade med en meget bestandig polyesterbelægning, hvilket giver en særdeles god korrosionsbeskyttelse.

Lamellerne er isoleret med 42 mm freonfrit polyuretanskum. De enkelte lameller er højisoleret (K = 0,40 kCal/mh C) - og er udformet således, at brugeren er effektivt beskyttet mod at få fingrene i klemme. I frisefyldningerne kan der naturligvis også isættes varmeisolerede vinduer. Standardfarven er hvid. Hvis det ønskes kan portene dog også leveres i enhver anden RAL farve.

Vægtudligningen sker med torsionsfjedre, således at portene er meget nemme at åbne og lukke manuelt. Lamelgarageporten Excellent kan naturligvis, uden problemer, udstyres med et automatisk elhejs.

Kontakt en Portmester® når du ønsker en faglig god håndtering af din portudskiftning. Vores forhandlere giver dig et gratis uforpligtende tilbud på port og tilbehør. Klik på 'forhandlere' i menuen og se hvem der er din nærmeste Portmester®.

Portmester

Hammelvej 3. Skannerup, 8883 Gjern

70 26 11 07
arosporte@arosporte.dk